Den officiella GGN-festen

Område: Visby
Strandvägen 4, 62155 Visby (visa karta)
Kategori: GGN
Datum: Lördag 26 okt 2019
PER PERSON

Från 150 SEK

För sjunde året i rad arrangerar Nordic Sport & Event i samarbete med Wisby Strand den officiella GGN-festen. Succén från förra året med att kombinera prisutdelningen i samband med att de exklusiva bufféerna dukas upp fortsätter.

Den stora buffén står uppdukad direkt efter avslutad prisutdelning och efter att dansgolvet har öppnat pågår festen till 03:00. Så räkna med en helkväll där tävlande, supportrar, partners, arrangörer & team träffas och umgås.

För liveunderhållningen står ett av Sveriges mest eftertraktade partyband Rydell & Quick. I DJ-båset spelar ingen mindre än Lucky Luke (Kallis Visby/ Verandan Åre) för att leverera ett galet tryck på dansgolvet!

Biljettalternativ:

Buffébiljett inklusive efterfest
420:- ink serviceavgift
Biljetten inkluderar tillträde till bufféområdet samt tillträde till efterfestarenan med liveunderhållning och DJ.

Buffébiljett
320:- ink serviceavgift
Biljetten inkluderar endast tillträde till bufféområdet. Möjligheten finns att i mån av plats köpa efterfestbiljett i entrén, till en kostnad av 150:-.

Efterfestbiljett
150:- ink serviceavgift
Biljetten garanterar plats samt företräde vid kö till GGN-helgens största fest med flera barer samt liveunderhållning och Dj. Insläpp från kl. 21.30.

Insläpp & bar till prisutdelningen från 18.00
Inget förköp krävs till prisutdelningen - "Först till kvarn"

GGN-Buffé samt prisutdelning: 19.00-21.00
Efterfest: 21.30-03.00

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
26 Okt
Lördag 26 okt 2019 19:30 Wisby Strand Congress & Event
26 Okt
Lördag 26 okt 2019 21:30 Wisby Strand Congress & Event
Bed & Breakfast

Visby Gustavsvik Bed & Breakfast

Avstånd: 3 km
I Visby Gustavsvik finns flera Bed & Breakfast rum som ligger naturskönt belägna vid havet 4 km norr om Visby hamn. Samtliga dubbelrum har 1-2 separata bäddar, 11 kvm, kylskåp, vattenkokare, dusch/WC, TV och möblerad uteplats. I priset ingår sänglinne, frukost och slutstädning.
Hotell

Scandic Visby

Avstånd: 1,1 km
Bo bekvämt hos oss i Visby hamn, Scandic Visby ligger mitt emot färjeterminalen med några minuters promenad till den medeltida stadskärnan. Som gäst hos oss har du fri tillgång till gymmet, poolerna och bastu/relax.

I närheten av


Information